Ajakfeltöltés

A hyaluronsav a bőr kollagén rostjainak a fő alkotó eleme. A hyaluronsav tartósan megköti a vizet, biztosítja a bőr rugalmasságát, feszességét. A fiatal bőr rostjai nagy mennyiségben tartalmazzák, ám az öregedő bőrben már egyre kevesebb hyaluronsav van.

Ahogy csökken a mennyiség, úgy jelenik meg egyre több ránc egyre nagyobb kiterjedésben (un. dohányzóránc). A hyaluronsavas ajakfeltöltéssel vastagíthatjuk az ajkakat, aszimmetrikus ajkakat korrigálhatjuk, ill. kontúrjait kiemelhetjük. Már rögtön a kezelés után is látványos az eredmény, mely 8-12 hónapig tart:

Az ajak körüli ráncok kisimulnak, feltöltődnek, a bőr feszesebb, rugalmasabb lesz
az ajkak teltebbé válnak.

 

A kezelés maximum 20 percet vesz csak igénybe. A hyaluronsavas kezelés előtt érzéstelenítő krémmel kenjük be az ajkakat, mely kb. 15 percig marad fenn. Az ajkak fertőtlenítő áttörlése után az ajkakba, ill. az ajak kontúrjába adjuk a hyaluronsavat. 

A hyaluronsavval nemcsak az ajkak feltöltését végezhetjük el, hanem más  területeket is az arcon:

a szem és a száj körüli ráncok,
szemöldök közötti ráncok
a nasolabiális terület (orr-ajak közötti terület)
orca

A hyaluronsavas ajakfeltöltés után fontos, hogy a kezelt területet ne masszírozzuk és egy hétig kerülendő a szolárium használata és kozmetikai kezelések! A nagyon aktiv, fokozott izzadással, illetve erőteljes mechanikai behatással járó sportok kerülése is javasolt. Hatása kb. 8-12 hónapig tart.

A hyaluronsavas ráncfeltöltés/ajakfeltöltés ára: 90000 Ft/ml-től

(Általában ajakfeltöltésnél 1ml ajánlott)


« Vissza az előző oldalra!

Elérhetőségek

Dr. Krecsányi Kálmán

9700 Szombathely,
Rendelő: Dolgozók útja 1/a.
Telefon:
36/30/9940354
E-mail:
krecsanyi.kalman@gmail.com
Dr. Krecsányi Kálmán - MagyarDr. Krecsányi Kálmán - NémetDr. Krecsányi Kálmán - Angol