Ráncfeltöltés

A hialuronsavas ráncfeltöltés egy teljesen steril eljárás, amelynek során egy előzetes konzultáció után sima, gél állagú hialuronsav tartalmú terméket juttatnak egy rendkívül vékony injekcióstűvel a bőr irha rétegébe. Ezzel pótoljuk a bőr elveszett volumenét, hisz a bőrben természetes módon is előforduló hialuronsav térfogatkitöltő hatással rendelkezik. A bőrbe juttatva nincs kellemetlen érzés,  és idővel teljesen felszívódik.

 

Ezzel a módszerrel az arc bármely szeglete kezelhető, ott alkalmazzuk, ahol egy ráncot vagy barázdát meg akarunk szüntetni. A feltöltés egy olyan esztétikai kezelés, melynek eredménye már azonnal szemmel látható, de az igazi végeredmény kialakulásához két hét kell: a bőr a bejutatott hialuronsav tökéletesen eloszlik, ott hat, ahol kell, így a ránc kisimul, az arc természetes érzést és megjelenést biztosít. A hatás akár 1 éven keresztül is tapasztalható, de természetesen függ az életkortól, a kezelt területtől, a bőr minőségétől és az életmódunktól.

 

Szem alatti árok-a karikás szem feltöltése

A „mélyen ülő szem” néha genetikai adottság és egész fiatal korban a fáradt ember benyomását kelti.

Más esetekben, korral járó elváltozás. Idővel a bőr alatti kötőszövet elveszíti rugalmasságát és az állandóan ható gravitáció miatt az alsó és a felső szemhéj is megereszkedik. Kezdeti stádiumban, enyhébb esetekben, ezek az elváltozások szépen korrigálhatóak töltőanyaggal. Tekintetünk fiatalosabb, üdébb lesz.

 

Néhány perces beavatkozás, hosszan tartó hatás!
« Vissza az előző oldalra!

Elérhetőségek

Dr. Krecsányi Kálmán

9700 Szombathely,
Rendelő: Dolgozók útja 1/a.
Telefon:
36/30/9940354
E-mail:
krecsanyi.kalman@gmail.com
Dr. Krecsányi Kálmán - MagyarDr. Krecsányi Kálmán - NémetDr. Krecsányi Kálmán - Angol